Våre tjenester

Selv den beste idé er bortkastet hvis den ikke er tuftet på en solid og gjennomarbeidet strategi. Og selv den beste strategi kan svikte hvis man går seg bort i de taktiske virkemidlene.

Vi foretrekker å starte samarbeidet med en workshop for å skape et felles ståsted og et fundament for det videre arbeidet.

Kampen om oppmerksomheten er den samme, enten du beveger deg i digitale eller analoge medier. Den gode idéen og det gjennomtenkte kommunikasjonskonseptet er din garanti for å trenge igjennom budskapsjungelen.

Strategisk design og identitetsutvikling er mer enn en pen logo eller en lekker pakning. Vi arbeider med alt fra navnsetting til fullstendige profil- og identitetsprogrammer. Om ikke god design kan flytte fjell, kan det i hvert fall flytte et fjell av varer.

Kampanjesider, nettsider, digitale konsept, blogger, segmenterte nyhetsbrev og søkemotoroptimalisering. Dagens teknologi gjør at du kan treffe både nye og gamle kunder på en langt smartere måte. Du får mer igjen for markedsbudsjettet og kan gjennom målinger og hands on analyse justere budskap og investere i kommunikasjon der du får best resultater. Vi i Oktan hjelper deg å vinne frem i den digitale jungelen.

Vi planlegger, utarbeider strategier og produserer tekst og optimalisert design for å øke synlighet, bygge lojalitet, involvering og selvfølgelig, salg. Vi lykkes fordi vi kjenner prosessene, vi kjenner fallgruvene, vi kjenner mulighetene og ikke minst, vi kjenner begrensningene.

Magasinproduksjon, digitale bilag, advertorials, digitale årsrapporter, nettmagasin. Noen kaller det innholdsproduksjon, andre historiefortelling eller content marketing. Felles for alle tekster vi skriver er at de informerer, underholder og inspirerer, bygger lojalitet og merkevare.

Vi utarbeider strategier for din aktivitet på sosiale medier, skreddersyr kommunikasjonen og virkemidlene, ikke minst med tanke på målrettet annonsering.

Vi drifter og overvåker all din aktivitet på sosiale media, oppdaterer, svarer på innlegg og legger ut relevante poster. Strategisk og langsiktig arbeid med sosiale media gir deg flere følgere, bredere nedslagsfelt, tettere kundedialog, økt lojalitet og en sterkere merkevare.

Med skreddersydd kommunikasjon og definerte målgruppe bruker vi programmatisk annonsering for å nå ut til hver enkelt potensiell kjøper til rett tid. Vi plasserer budskap slik at mulige kunder som tidligere har besøkt nettsiden din eller vist interesse for en annonse, fullfører konverteringen. (Vi arbeider tett med digitale rådgivere i Keyteq,) og justerer kontinuerlig budskap og plassering at du som kunde får mest mulig ut av ditt markedsbudsjett.

 

Noen ganger vet man rett og slett for lite om marked, målgrupper osv. Vi samarbeider tett med Respons Analyse og har tilgang på noen av landets beste analysekrefter. Vi gjør også omdømmemålinger i samarbeid med Sentio Research.

 

Glem aldri pressen! En gjennomtenkt strategi inneholder også tanker om hvordan skaffe seg mediaomtale. Noen ganger er det nok med en god pressemelding. Andre ganger må det sterkere virkemidler til, som et oppsiktsvekkende event som kan bidra til å anskueliggjøre din kommunikasjonsutfordring.